Iva Tiço ka një përgjigje për ata që e pyesin përse nuk bën një fëmijë vetëm: Ai duhet të ketë… – AlpeGossip
Iva Tiço ka një përgjigje për ata që e pyesin përse nuk bën një fëmijë vetëm: Ai duhet të ketë…

Iva Tiço ka një përgjigje për ata që e pyesin përse nuk bën një fëmijë vetëm: Ai duhet të ketë…

Iva Tiço ka qenë e ftuar në emisionin “Thumb” që trasmetohet çdo të shtunë ne Abc News. Ajo ka folur për eksperiencën e saj 20-vjeçare në gazetari por ka treguar edhe detaje nga jeta e saj personale. Tashmë 40 vjeç, një grua e suksesshme në karrierën e saj, një nga gjërat për të cilën Ivën e pyesin më shumë është se kur do të bëhet nënë, dhe përse nuk e rrit vetë një fëmiëj.

“Shqiptarët kanë një gjë të çuditshme, të pyesin përse nuk e bën një fëmijë vetë. Mund të ndodhi që një grua të rrisë një fëmijë vetë për arsye të ndryshme. Por për mua nuk ka asnjë arsye përse duhet ta nisësësh këtë vetëm. Janë ca gjëra që duhen bërë dyshe. Do të doja që fëmija im të ketë një mama dhe një baba. Të ketë figurën e babait.”,- është shprehur gazetarja e njohur.