Ja çfarë duhet të bëjnë meshkujt gjatë seksit për të rritur kënaqësinë e femrave – AlpeGossip
Ja çfarë duhet të bëjnë meshkujt gjatë seksit për të rritur kënaqësinë e femrave

Ja çfarë duhet të bëjnë meshkujt gjatë seksit për të rritur kënaqësinë e femrave

Një lëvizje e thjeshtë që rreth gjysma e meshkujve nuk e bëjnë. Ka shumë shkrime për seksin. Si të kemi seks të mirë, si të mos kemi kurrë seks të keq, si të bëjmë seks në përgjithësi etj. Seksi sigurisht se ka rëndësi. Dhe anketa më e fundit ka zbuluar një komponent befasues dhe specifik që ka rëndësi të madhe, transmeton Gazeta Express. Sipas një ankete të organizuar në Kanada, lëvizja e thjeshtë që meshkujt duhet ta bëjnë është përqafimi. Një lëvizje e tillë rritë kënaqësinë seksuale të një femre për 30%. Sipas hulumtimit nga Sex Information and Education Council në Kanada, përqafimi është i rëndësishëm për femrat po aq sa seksi. Por 53% e meshkujve nuk e bëjnë këtë, e evitojnë përqafimin. Robin Milhausen, që udhëhoqi studimin, tha se përqafimi është mënyra “më e lehtë” për ta përmirësuar marrëdhënien.