Ja cilat janë dhjetë pyetjet që duhet të bëni para se të bini në dashuri – AlpeGossip
Ja cilat janë dhjetë pyetjet që duhet të bëni para se të bini në dashuri

Ja cilat janë dhjetë pyetjet që duhet të bëni para se të bini në dashuri

Një romancë dashurie duhet të jetë shumë e fortë në mënyrë që në të ardhmen të mos jetë i nevojshëm avokati i divorcit. Kështu që një studim i ri ka zbuluar pyetjet që të dashuruarit duhet ti bëjnë njëri-tjetrit para se ta çojnë lidhjen në një fazë serioze.

1-A përshtatemi me njëri-tjetrin?

2-A kemi një bazë të fortë shoqërie?

3-A duam të njëjtat gjëra?

4-A janë pritshëmëritë tona reale?

5-A shohim më të mirën tek njëri-tjetri?

6-A mundohemi të dy që ta mbajmë romancën ‘në këmbë’?

7-A e ndjejmë të diskutojmë gjëra dhe çështje me njëri-tjetrin?

8-A angazhohemi të dy për të punuar në kohë të vështira?

9-A do të kalonim bashkë momentet stresuese?

10-A kemi njerëz suportues rreth nesh?