Ja si janë veshur “zonjat” e Kuvendit sot për të folur mbi… VARFËRINË (FOTO) – AlpeGossip
Ja si janë veshur “zonjat” e Kuvendit sot për të folur mbi… VARFËRINË (FOTO)

Ja si janë veshur “zonjat” e Kuvendit sot për të folur mbi… VARFËRINË (FOTO)

Teksa në Kuvend sot u fol për skemën e re të ndihmës ekonomike, ajo që bie në sy janë veshjet e deputeteve gra.

Zonjat e njohura të politikës, kanë kaluar para fotografëve të Kuvendit të cilët nuk kanë nguruar t’i shkrepin disa poza.

Nga java në javë duket sikur ato konkurojnë njëra-tjetrën me veshjet që zgjedhin.

Me reastin e ditës së parë të pranverës, ligjvënëset nuk i kanë kursyer veshjet me ngjyra dhe grimin profesional. Fill pas pozave folën për… varfërinë.