Gjithmonë e kemi quajtur ”Zogu i Tiranës”, por në të vërtetë nuk ka shumë lidhje me Tiranën sepse është nga… (FOTO) – AlpeGossip
Gjithmonë e kemi quajtur ”Zogu i Tiranës”, por në të vërtetë nuk ka shumë lidhje me Tiranën sepse është nga… (FOTO)

Gjithmonë e kemi quajtur ”Zogu i Tiranës”, por në të vërtetë nuk ka shumë lidhje me Tiranën sepse është nga… (FOTO)

Hermes Nikaj ose ndryshe “Zogu i Tiranës”, është bërë i famshëm në emisionin e mëngjesit “Aldo Morning Show”, ku ka spikatur për mënyrën e tij të veçantë të moderimit dhe komunikimit.

Besoj se kur e keni dëgjuar këtë nofkë iu ka shkuar nëpër mend se origjina e tij mund të jetë edhe nga Tirana, gjë që nuk është e vërtetë. Gjatë një debati në lidhje më këtë çështje me moderatoren Dajana Shabani, Hermesi ka telefonuar një person shumë të afërt të tij, tezen, e cila shpjegoi gjithçka.

“Ne nuk kemi lidhje me Malësinë. Nga ana e mamit, Hermesi është nga Korça, ndërsa nga babi, ai është nga Lushnja. Kanë ardhur të jetojnë këtu prej vitesh, kanë mbi 60 vjet në Tiranë, por origjinën e kanë andej.”-ka sqaruar tezja e Hermesit në emision.