JANË UFOT APO QEVERIA / Shihni videon që “TRONDITI” njerëzit në Karolinën e Veriut – AlpeGossip
JANË UFOT APO QEVERIA / Shihni videon që “TRONDITI” njerëzit në Karolinën e Veriut

JANË UFOT APO QEVERIA / Shihni videon që “TRONDITI” njerëzit në Karolinën e Veriut

Një video që tregon një objekt që hidhet në ajër mbi Tarantin Norman të Karolinës së Veriut ka entuziazmuar admiruesit e UFO-ve, të etur për të dalë në përfundimin se po vizitohemi nga qeniet jashtëtokësore, por ndoshta ekziston një shpjegim më i bazuar.

Pamjet e regjistruara nga Jason Swing më 29 maj, janë jashtëzakonisht të lëkundura dhe në të duket një objekt i madh që fluturon në qiell.

Gjatë postimit në YouTube, ai shpall “Kjo është një anije kozmike”. Klipi shoqërohet me një shpjegim të shkurtër të videos.

Teksa disa njerëz ishin të ngazëllyer për mundësinë që objekti i madh të ishte një UFO, të tjerët pyesnin nëse qeveria ishte pas një objekti të tillë.

Në komentatorin e kanalit Hidden Underbelly 2.0 thuhet: “Unë besoj se ka aeroplanë të përparuar ushtarak, në qiellin tonë”.

Ata shtuan “Çdoherë, MSM, shfaqje televizive, filma, të gjithë njëzëri duke ekspozuar ‘alienët’ nga një planet në pushtimin e hapësirës së jashtme. Alarm Unë kam kokoshkat gati për këtë Mashtrim të Madh!”‘

Të tjerët u zhgënjyen rëndë në punën me kamerë të dobët të Swing.

Ndërkohë që të tjerët ishin më realistë me mendimin e tyre se çfarë mund të ishte ky objekt fluturues, disa njerëz, me gjasë me mendje të saktë, ishte Blimp i GoodYear.

GoodYear pa videon, dhe pretendon, po aq sa disa dëshirojnë që ajo të ishte një UFO, se objekti i parë në pamjet e paqëndrueshme, ishte në zonën e Charlotte më 29 maj.

Karolina e Veriut është gjithashtu shtëpia e bazave të shumta ushtarake, duke përfshirë Fort Bragg, Bazën e Forcave Ajrore dhe objekti i Trupave Detare Camp Lejeune.

Shteti është në top 10 për shikimet e UFO-ve.