Jay-Z flet për mamanë e tij dhe emocionet që ka kaluar: “Kam qarë kur më tha se është lezbike” – AlpeGossip
Jay-Z flet për mamanë e tij dhe emocionet që ka kaluar: “Kam qarë kur më tha se është lezbike”

Jay-Z flet për mamanë e tij dhe emocionet që ka kaluar: “Kam qarë kur më tha se është lezbike”

Jay-Z ka qënë i ftuar në emsionin e David Letterman në Netflix ku është shprehur se është emocionuar shumë kur mamaja i ka thënë se është lezbike. “Unë në fakt isha i lumtur që ajo ishte e lirë dhe bënte çfarë të donte”

Ai ka folur për këtë moment edhe në këngën e e tij Smile ku shpjegon vështirësit që ajo ka hasur. Reperi është shprehur se është shumë i gëzuar që mamaja e tij ka gjetur përsëri dashurinë.

Ai gjithashu tha se : “Që mamaja ime të jetojë një jetë të mirë nuk duhet të fshihet pas diçkaje që nuk është, sepse pavarësisht kësaj ajo i mbron fëmijët e saj dhe nuk do që t’i turpëroj ato.” – ka përfunduar Jay Z