NUK DUHET HUMBUR KY MOMENT NË “BIG BROTHER”/ Iliri i kapur dorë për dore me Einxhel dhe i përqafuar me Donaldin (VIDEO) – AlpeGossip
NUK DUHET HUMBUR KY MOMENT NË “BIG BROTHER”/ Iliri i kapur dorë për dore me Einxhel dhe i përqafuar me Donaldin (VIDEO)

NUK DUHET HUMBUR KY MOMENT NË “BIG BROTHER”/ Iliri i kapur dorë për dore me Einxhel dhe i përqafuar me Donaldin (VIDEO)

Banorët e shtëpisë së “Big Brother VIP”, duhet të caktojnë dënime të ndryshme për njëri-tjetrin, si pasojë e një loje të dhënë nga “Vëllai i Madh”.

Banorët duhet që të fikin të parët një gong që bie në vende të ndryshme të shtëpisë, e më pas do japin dënimet që “Vëllai i Madh” u ka vënë në dispozicion.

Kur Donaldi arriti që të fikte i pari pulsantin, vendosi që Iliri dhe Einxhel të rrinin të kapur dorë për dore për tre orë, ku moderatorja ndërkohë ishte e dënuar më herët nga Tani për të pastruar lavanderinë.

VIDEO