“JE LIDH ME BOS DROGE…?” Përplasja e Luarit me moderatorin: Situata që u bë pankartë në protestë – AlpeGossip
“JE LIDH ME BOS DROGE…?” Përplasja e Luarit me moderatorin: Situata që u bë pankartë në protestë

“JE LIDH ME BOS DROGE…?” Përplasja e Luarit me moderatorin: Situata që u bë pankartë në protestë

Luar Arani dha një intervistë për “Kafe shqeto” me Flavio Qarrin për të promovuar këngën e saj më të re, “Jetë”. Gjatë intervistës, Flavio e pyet: “Me kë po jeton dhe pse e ke mbajtur kaq të çuditshme dhe të mistershme këtë jetën tënde? Ka ndonjë gjë? Je lidhur gjë me ndonjë bos droge?”

Luari nga ana tjetër i tha se “sot bëhet protesta për femrat”, reagim që u pasua nga ndërhyrja e Flavios, i cili theksoi se “e ka promovuar dy ditë rresht, kështu që e di shumë mirë”.

“Po mirë, përderisa e ke promovuar…një femër nëse është e suksesshme dhe mban një apartament vetëm edhe ka një karrierë nuk do të thotë se duhet të ketë bosin e drogës. E ka arritur vetë.” – tha këngëtarja.

Më pas, Qarri pyeti sërish: “Ok, kemi një arkitekt, një gazetar, një…ça kemi?”

“Jo, ke një vajzë që merret me muzikë, punon në bankë edhe është shumë mirë kështu siç është.” – tha ajo.

Përplasja e Luarit me moderatorin: Situata që u bë pankartë

Pyetja e Flavios ishte shkrim në një nga pankartat gjatë protestës së sotme dhe gjithashtu nxiti edhe reagim online. Në Instagram, Flavio reagoi fillimisht me këtë postim,

Përplasja e Luarit me moderatorin: Situata që u bë pankartë

ndërsa më pas publikoi disa komente.

Përplasja e Luarit me moderatorin: Situata që u bë pankartë

Përplasja e Luarit me moderatorin: Situata që u bë pankartë

Siç mund ta shihni, moderatori thotë ndër të tjera se “e ftuara e tij e kuptoi falë Zotit që ishte batutë”, mirëpo nga ana tjetër, situata në Instagramin e Luarit nuk është fort e qetë, pasi ajo ka ripublikuar të gjitha postimet ku kritikohet pyetja e Flavios, e cilësuar si “seksiste”.

Përplasja e Luarit me moderatorin: Situata që u bë pankartë

Përplasja e Luarit me moderatorin: Situata që u bë pankartë

Përplasja e Luarit me moderatorin: Situata që u bë pankartë

Përplasja e Luarit me moderatorin: Situata që u bë pankartë