NGA NGATHTËSIA TEK…/ Gratë tregojnë gabimet më të mëdha që burrat bëjnë gjatë seksit – AlpeGossip
NGA NGATHTËSIA TEK…/ Gratë tregojnë gabimet më të mëdha që burrat bëjnë gjatë seksit

NGA NGATHTËSIA TEK…/ Gratë tregojnë gabimet më të mëdha që burrat bëjnë gjatë seksit

Gratë kanë ndarë zakonet seksuale të burrave që i neveritin më së shumti.
Shmangia e paralojës, ejakulimi nga ana e burrave për herë të parë dhe ngathtësia ishin pikturuar si cilësi irrituese nga gratë në një sondazh të Daily Star, transmeton lajmi.net.

Anketa zbuloi se 74% e grave janë të frustruar nga burrat, të cilët nuk angazhohen në ndonjë para-lojë.

Arritja sa më shpejtë tek seksi nuk është i vetmi aspekt negativ seksual.

Burrat që përjetonin orgazmën e parë ishin irritues për 68% të pjesëmarrësve gra.

Sidoqoftë, të ndjekim listën e plotë të gjërave që burrat nuk duhet bërë gjatë seksit:

– Shmangia e paralojës

– Të përjetuarit e orgazmës para gruas

– Ngathtësia

– Mungesa e komunikimit dhe intimitetit gjatë seksit

– Të fjeturit menjëherë pas seksit

– Komentet mbi formën e trupit të partneres

– Mos-përfshirja e emocioneve përgjatë seksit.