JENI TË MARTUAR? Ja 11 hile të vogla që të gjithë duhet ti dëgjoni – AlpeGossip
JENI TË MARTUAR? Ja 11 hile të vogla që të gjithë duhet ti dëgjoni

JENI TË MARTUAR? Ja 11 hile të vogla që të gjithë duhet ti dëgjoni

Udhëzimet e mëposhtëme sa të thjeshta mund të duken aq serioze janë për ta bërë një martesë më të fortë dhe më të shëndetshme.

1. Lini personin tjetër të hajë pjesën e fundit të ushqimit! Kryesisht kur bëhet fjalë për ëmbëlsira.

Ok, këtë mos e bëni çdo herë, por sakrificat e ëmbla herë pas herë janë një gjest dashurie.

2. Vishuni bukur për njëri tjetrin

Është ok të vishni xhinse dhe një bluzë të thjeshtë kur dilni vetëm të dy, por më bukur akoma është kur rrobat më të bukura i lini për një takim tuajin romantik.

3. Kaloni kohë me një tjetër çift që ju e pëlqeni

Do të riforcojë edhe më shumë marrëdhënien tuaj.

4. Duhet të dini kur të kërkoni falje dhe kur të thoni ‘të kam falur’.

Bashkëjetesa nuk është e thjeshtë. Harrojeni krenarinë dhe toleroni më shumë nëse doni një martesë jetëgjatë.

5. Ruajini traditat e veçanta

Një shëtitje të dielën pasdite.  Shihni një film bashkë ose ndani rituale që t’i dini vetëm ju!

6. Respektoni njëri tjetrin

Elementi parësor i çdo martese është padyshim respekti. Të mos vlerësosh partnerin do të çojë shumë shpejt në një martesë problematike dhe të dëmshme.

7. Ruani me kujdes një foto tuajën në kornizë.

Fotoja juaj e dasmës nuk quhet. Ruani një foto të veçantë, printojeni dhe vendoseni në kornizë.

8. Komplimentoni njëri tjetrin në publik

9. Mos harroni të qeshni!

10. Kaloni kohë vetëm.

11.Ruani një kohë për sesionin: “A e mban mend kur!”