STUDIMI ZBULON/ Burrat me këtë madhësi të penisit i japin femrave orgazmat më të mëdha – AlpeGossip
STUDIMI ZBULON/ Burrat me këtë madhësi të penisit i japin femrave orgazmat më të mëdha

STUDIMI ZBULON/ Burrat me këtë madhësi të penisit i japin femrave orgazmat më të mëdha

Kur burrat kanë një penis të madh ata do të krenohen për tërë jetën me të, kjo është e sigurt.

Pothuajse gjysma e të gjithë burrave dëshirojnë që penisi i tyre të jetë pak më i madh – pavarësisht se sa mirë e bëjnë ata seksin.

Një studim i kohëve të fundit, nga Universiteti i Kentakit, i cili hulumtoi më shumë se 14,000 burra, gjeti se 45% e meshkujve duan një penis më të gjatë.

Ndërsa studime të panumërta tregojnë se gratë nuk interesohen me të vërtetë për madhësinë e penisit, ka një gjatësi të caktuar që ofron kënaqësinë më të madhe.

Një studim i botuar në Journal of Medicine Seksual zbuloi se një madhësi e caktuar e penisit i jep femrave orgazmat më vaginale.

Studiuesit zbuluan se meshkujt me penis më të gjatë i bëjnë gratë që të përjetojnë orgazma më të shpeshta.

Megjithatë, vetëm 20% e femrave mund të arrijnë orgazmën përmes depërtimit të vetëm – kështu që një penis i madh nuk është gjithçka.

Nëse je pak me penis të vogël ka disa pozicione seksuale që mund të bëjnë që penisi të ndihet më i madh.

Dogy është një nga pozicionet më të mira seksuale për burrat me penisi më të vogla, pasi lejon depërtimin e thellë.

Cila është madhësia mesatare e penisit?

Penisët vijnë në të gjitha format dhe madhësi të ndryshme, por një studim i kohëve të fundit ka zbuluar madhësinë mesatare të penisit.

Gjatësia mesatare e penisit të ngritur në Britani të Madhe është rreth 5.2 inç (13.2 cm) në gjatësi dhe 4.6 inç (11.7 cm) në perimetër.

Dhe në temperatura normale një penis jo i drejtë zakonisht mat 3.6 inç (9.1 cm) nga maja në bazë dhe 3.7 (9.3 cm) inç në perimetër