“JO MOJ MOTËR TË MË BËJNË MEME MUA”/ Luizi ironizon keq Ermionën: Lehtë se e mbush dreqi, stop Pirro stop… – AlpeGossip
“JO MOJ MOTËR TË MË BËJNË MEME MUA”/ Luizi ironizon keq Ermionën: Lehtë se e mbush dreqi, stop Pirro stop…

“JO MOJ MOTËR TË MË BËJNË MEME MUA”/ Luizi ironizon keq Ermionën: Lehtë se e mbush dreqi, stop Pirro stop…

Luizi ka vijuar edhe ditën e djeshme që të bëjë ironi me banoren më të re të shtëpisë Ermjonën.

E ulur në hollin e shtëpisë Ermjona i ka kërkuar dikujt që të ndihmonte për të bërë një ushtrim gjimnaztik për tërheqjen e muskujve.

Teksa i ka kërkuar ndihmë Vlbonës, kjo e fundit e ka refuzuar dhe në ndidhmë i ka ardhur Pirro, banori më i ri.

Pjesë nga biseda:

Ermjona: Hajde më shtyj një cik

Valbona: Jo moj motër të dal unë meme pastaj

Ndërkohë që shkon ta ndihmoj Pirro.

Luizi: O Pirro lehtë vëlla se e mbush dreqi, stop Pirro stop…