Ju kanë dalë thinjat dhe po ju bien flokët? Po masturboni më shumë se ç’duhet! – AlpeGossip
Ju kanë dalë thinjat dhe po ju bien flokët? Po masturboni më shumë se ç’duhet!

Ju kanë dalë thinjat dhe po ju bien flokët? Po masturboni më shumë se ç’duhet!

Një ditë e bukur? Le të masturboj. Një natë e ftohtë? Ja se po ngrohem me mikun tim. Një pasdite e nxehtë? Sa po e shuaj vetë… Këto gjëra mendon dikush që është i fiksuar pas “vetëkënaqësisë”.

Në të vërtetë, masturbimi nuk është mëkat dhe aspak gjëja më e keqe që mund të bësh me trupin tënd. Fundja, është thjesht një mënyrë për të argëtuar veten.
Por, ashtu si çdo gjë tjetër ndodh që ne të fiksohemi pas masturbimit dhe të mos kontrollojmë më veten.
Më poshtë do t’ju tregojmë cilat janë shenjat që tregojnë se po shkoni shumë, shumë, shumë larg…

– Pavarësisht se keni ejakuluar, ju vazhdoni sërish të “punoni” me organin gjenital derisa kaloni në dhembje fizike.

– Po filloni të kuptoni se ju është kthyer në një rutinë e përditshme.
– Thjesht masturboni dhe flini ose qëndroni deri vonë vetëm për të masturbuar.
– Preferoni më shumë sasinë sesa cilësinë.
– Kuptoni që s’duhet të shihni porno për t’u eksituar mjaftueshëm.
– Thjesht, e bëni çdo ditë!
– Masturbimi po ndikon në jetën tuaj! Për shembull: sa herë jeni vonuar në punë që të vetëkënaqeni?

– Mendoni gjatë gjithë kohës për të!
– Po filloni të humbisni flokët dhe përveç kësaj, po ju dalin thinjat më shpejt se ç’duhet.