JU PËLQEN TË VISHENI ME JAKA? Një detaj i këndshëm i veshjeve që ju duhet këtë sezon (FOTOT) – AlpeGossip
JU PËLQEN TË VISHENI ME JAKA? Një detaj i këndshëm i veshjeve që ju duhet këtë sezon (FOTOT)

JU PËLQEN TË VISHENI ME JAKA? Një detaj i këndshëm i veshjeve që ju duhet këtë sezon (FOTOT)

Detaji i jakës, i frymëzuar kryesisht nga stilet vintage, mori një jetë të vetën dhe u përfaqësua nga dizajnerët këtë sezon, prandaj bëhuni gati ta shihni shpesh.

Më poshtë, gjeni një sërë modelesh të këmishave dhe fustaneve, për t’u njohur më mirë me trendin e radhës që vjeshta rezervon:

Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!

Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!

MONKI

Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!

GHOST

Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!

ZARA

Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!

& OTHER STORIES

Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!

TOPSHOP

Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!

NASTY GAL

Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!

ZARA

Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!

GANNI

Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!

SEA

Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!

HORROR VACUI

Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!

SHRIMPS

Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!

CHARLES JEFFREY LOVERBOY

Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!

BATSHEVA

Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!

VINTAGE

Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!

VINTAGE

Burimi: Who What Wear