JU SHFAQIN MË TË LODHURA/ Ja 5 gabimet e modës që bëni shpesh – AlpeGossip
JU SHFAQIN MË TË LODHURA/ Ja 5 gabimet e modës që bëni shpesh

JU SHFAQIN MË TË LODHURA/ Ja 5 gabimet e modës që bëni shpesh

Analizuam pesë gabimet e stilimit që do t’ju shfaqin më të lodhura dhe çfarë duhet të bëjmë ndryshe:

1.Gabimet me bizhuteritë

Zgjidhni bizhuteri që shkëlqejnë fytyrën tuaj, kështu që mund të vendosni varëset e mëdha dhe vathët me gurë.

2.Syzet optike që ju tregojnë më të lodhura

Syzet janë aksesorë kështu që zgjidhni gjithmonë diçka që ka efekt pozitiv.

3.Pantallonat që ju tregojnë pa forma

Nuk keni pse zgjidhni pantallona me forma të gjera, kur mund të tregoni format dhe gjatësia deri te kyçi është gjithmonë një ide e mirë.

4.Pantallonat në formë tutash

Xhinset kanë më shumë strukturë dhe janë po ashtu të rehatshme.

5.Nuk po luani mirë me volumin/ madhësinë e rrobave

Mund të vishni rroba të gjera, por thjesht kujtohuni që të nxirrni pak lëkurën. Ato duhet të jenë më të shkurtra, në mënyrë që të nxirrni këmbët dhe të mos dukeni sikur jeni masë e madhe.