JU VLEJNË PËR KËTO DITË/ 40 filmat më të pëlqyer nga kritikët në Netflix – AlpeGossip
JU VLEJNË PËR KËTO DITË/ 40 filmat më të pëlqyer nga kritikët në Netflix

JU VLEJNË PËR KËTO DITË/ 40 filmat më të pëlqyer nga kritikët në Netflix

Sipas Rotten Tomatoes, kritikët mendojnë se këta filma të Netflix janë më të mirët që ka prodhuar ndonjëherë kompania. Hidhini një sy dhe po të mos ju pëlqejë asnjë, shihni Hostelin. Prapë.

1. Knock Down the House

2. Shirkers

3. Strong Island

4. Chasing Coral

5. Mercury 13

6. Virunga

7. Invader Zim: Enter the Florpus

8. Homecoming

9. Dolemite Is My Name

10. Mudbound

11. 13th

12. To All The Boys I’ve Loved Before

13. The Edge of Democracy

14. The Irishman

15. Roma

16. Atlantics

17. American Factory

18. I Lost My Body

19. The Death and Life of Marsha P. Johnson

20. Tell Me Who I Am

21.  John Mulaney & The Sack Lunch Bunch

22. One of Us

23. Bikram: Yogi, Guru, Predator

24. Springsteen on Broadway

25. Marriage Story

26. See You Yesterday

27. Tramps

28. Private Life

29. Jim & Andy: The Great Beyond

30. Icarus

31. The American Meme

32. The Meyerowitz Stories

33. The Little Prince

34. Cam

35. Taylor Swift: Miss Americana

36. Klaus

37. Beasts of No Nation

38. Fyre

39. Rolling Thunder Revue

40. Set It Up