KA EDHE KËSHTU/ Nëse je e turpshme gjatë seksit, fajet i ka partneri – AlpeGossip
KA EDHE KËSHTU/ Nëse je e turpshme gjatë seksit, fajet i ka partneri

KA EDHE KËSHTU/ Nëse je e turpshme gjatë seksit, fajet i ka partneri

Janë disa femra që gjatë seksit shfaqin ndjenjë turpi. Ekspertët vlerësojnë se fajtori për këtë është partneri. Shkencëtarët theksojnë se pamja fizike dhe atraktiviteti kanë shumë të bëjnë me kënaqësinë seksuale.

Një imazh i keq i trupit tonë mund të ndikojë negativisht në dëshirën tonë për seks, ndërsa imazhi pozitiv i trupit tonë është arsyeja për kënaqësi më të madhe seksuale.

Por, kur femra ka turp në seks, është shenjë që partneri nuk flet fare me të, apo komunikimi i tij nuk është në nivel.