Bleona Qereti dhe Angela Martini sapo na dhanë nga një këshillë biznesi… (FOTO) – AlpeGossip
Bleona Qereti dhe Angela Martini sapo na dhanë nga një këshillë biznesi… (FOTO)

Bleona Qereti dhe Angela Martini sapo na dhanë nga një këshillë biznesi… (FOTO)

Bleona Qereti përveç me muzikë dhe art duket se është kthyer edhe nga biznesi.

Kështu ka vepruar të paktën këtë herë, kur ka publikuar një imazh ku ka dhënë një këshill biznesi shumë të vyer.

“Këshillë biznesi për punëdhënësit dhe partnerët e biznesit. Momentin kur mendon se unë varem nga ti, është momenti që ti më humb!! Ashtu si zemra Angela Martini do të kishte thënë”, ka shkuar Bleona.

Ajo dhe Angela kanë shoqëri të mirë por siç duket edhe mendime të njëjta kur vije puna të biznesi.