“KAM NJË PENG…”/ Atdheu puth Anën: Ishte shumë e bukur kjo. Unë do vazhdoj… (FOTOT) – AlpeGossip
“KAM NJË PENG…”/ Atdheu puth Anën: Ishte shumë e bukur kjo. Unë do vazhdoj… (FOTOT)

“KAM NJË PENG…”/ Atdheu puth Anën: Ishte shumë e bukur kjo. Unë do vazhdoj… (FOTOT)

Një situatë e pazakontë në “PërPuthen” që i ka shtangur të gjithë, pasi Atdheu puthi Anën në buzë.

Çfarë po ndodh në “PërPuthen”? Atdheu puth

Pasi u përjashtua nga programi, Ana tha se pengu i saj është Atdheu, ndërsa i kërkoi atij një puthje.

Çfarë po ndodh në “PërPuthen”? Atdheu puth

Ai u ngrit dhe i dhuroi asaj një puthje në buzë dhe e mbajti të përqafuar për disa sekonda.

Dialogu: 

Ana: Kam një peng, Atdheun, më vjen shumë keq që nuk e pamë takimin e dytë të zhvilluar bashkë. Por nëse është Atdheu që njoh unë, nëpër takime flas, nuk do preferonte asnjëherë një femër si Sindi. Nëse është djali që unë kam njohur nëpër takime, Atdheu nuk do preferonte një femër si Sindi. Do më puthësh pak?

Atdheu: Do vazhdoj të qëndroj në program.

Ana: Ishte një puthje për të treguar që të kam xhan, ai do ulet aty dhe do gjejë dashurinë e jetës.

Atdheu: Ishte shumë  bukur kjo. Unë do vazhdoj programin, por me Sidnin nuk kam arritur aty ku kam arritur me Anën.