Këngëtari i njohur injoron publikisht Kidën: Nuk e njoh atë… – AlpeGossip
Këngëtari i njohur injoron publikisht Kidën: Nuk e njoh atë…

Këngëtari i njohur injoron publikisht Kidën: Nuk e njoh atë…

Gjergj Kaçinari është kthyer tashmë në një fenomen që kur mori pjesë në The Voice, për shkak të zërit të veçantë.

I ftuar në “Pop Culture” ai ka treguar disa detaje nga jeta personale.

Ndoshta në të ardhmen mund të realizohen ka thënë më tej ai.

Ndërsa i vënë përpara lojës ku duhet të zgjidhte një kolege me të cilën mund të kishte një shans për t’u lidhur Gjergji ka çuditur publikun kur ka thënë që nuk e njeh këngëtaren Kida dhe i ka dhënë asaj 0 pikë.

Ndoshta kjo gjë lidhet me faktin se rryma të cilës i përkasin është totalisht e ndryshme.