Këngëtari shqiptar siç nuk e keni parë kurrë, tërheq vëmendjen në mes të Tiranës - AlpeGossip
Këngëtari shqiptar siç nuk e keni parë kurrë, tërheq vëmendjen në mes të Tiranës

Këngëtari shqiptar siç nuk e keni parë kurrë, tërheq vëmendjen në mes të Tiranës

Jemi mësuar gjithmonë t’i shohim nëpër skena, koncerte, apo lokale dhe shpesh harrojmë se dhe këngëtarët apo “të famshmit” janë njerëz si ne.
Dhe sigurisht që dhe ata përballen me skena të pakëndshme gjatë përditshmërisë së tyre.

Një foto qarkullon ditën e sotme ku në të cilën shfaqet këngëtari i njohur Redon Makashi.

Këngëtarin duket se e ka lënë makina m’u pranë karburantit dhe është detyruar që ta shtyjë.