KENI KOHË QË NUK BËNI SEKS/ Këto janë 3 efektet negative që po i shkaktoni organizmit tuaj – AlpeGossip
KENI KOHË QË NUK BËNI SEKS/ Këto janë 3 efektet negative që po i shkaktoni organizmit tuaj

KENI KOHË QË NUK BËNI SEKS/ Këto janë 3 efektet negative që po i shkaktoni organizmit tuaj

Një ndarje,koha e gjatë e kaluar vetëm, puna, udhëtimet të cilat ju mbajnë për një kohë të gjatë larg partnerit, një sëmundje: ka shumë arsye se pse jeta seksuale mund të bllokohet.
Problemi nuk është seksi, por pasoja që mungesa e tij mund të këtë në shëndetin tonë. Po, sepse efekti domino, mungesa e raportit mund të ndikojë në shëndetin tuaj në shumë mënyra, të mira dhe të këqija.

Këtu janë 3 probleme shëndetësore që mund të ndodhin nëse ju nuk keni marrëdhënie seksuale për një kohë të gjatë.

Të bërit dashuri nuk është vetëm kënaqësi, por kursen edhe shumë vizita te mjeku.

1- Do të jeni më të stresuar
2 – Rrit rrezikun e kancerit të prostatës
3 – Jeni më të ndjeshëm ndaj ftohjes dhe gripit.