Këto janë pozicionet që e bëjnë një femër të ‘shkëlqejë’ në seks – AlpeGossip
Këto janë pozicionet që e bëjnë një femër të ‘shkëlqejë’ në seks

Këto janë pozicionet që e bëjnë një femër të ‘shkëlqejë’ në seks

Pasiguritë shpesh kanë përparësi mbi ne. Disa defekte që ekzistojnë në trupin tonë na fyejnë dhe na bëjnë të ndjehemi jo rehat dhe të humbim besimin.

Kjo mund të ndikojë edhe në jetën tonë seksuale, aq sa disa i bën të shmangin intimitetin.Ne jemi të sigurt se gjëja e fundit që mendon partneri juaj gjatë seksit është gropa e celulitit në shalë, apo krahët pak të varur.

Kur bëhet fjalë për privatësinë, duhet të argëtoheni dhe të harroni gjithçka.

Edhe në qoftë se nuk është gjithmonë e vështirë të lëmë pas pasiguritë tona, këtu keni disa pozicione në seks që do t’ju ndihmojnë të luftoni komplekset që keni.

Pozicioni për të fshehur celulitin

Prisni mashkullin e zhveshur, shtrirë në shtrat mbi kurrizin e tij.

Në këtë pozicion ju do të fshihni celulitin tuaj dhe do ta bëni gjoksin dhe shpatullat tuaja të shquhen plotësisht. Pozicioni i lugës është një paraqitje shumë e rëndësishme për të shmangur që ai të vërë re celulitin në këmbët tuaja.

Pozicioni për të fshehur të pasmet

Ai është i shtrirë në shpinë dhe ju jeni ulur në krye. Ata e duan këtë pozicion, sepse nuk kanë nevojë të lëvizin një muskul të vetëm, je ti ajo që dominon situatën sepse e bën ritmin. Kështu që ju mund të fshihni të pasmet.

Pozicioni që ta nxjerr barkun petë

Ju duhet të uleni në prehërin e partnerit tuaj ose për shembull në një karrige. Duhet të përkuleni shumë pas. Ky pozicion është pak akrobatik. Por barku do t’ju duket tërësisht i sheshtë.