“KI MËSHIRË”/ Alban Skënderaj e “teproi” kësaj here me romanticitetin – AlpeGossip
“KI MËSHIRË”/ Alban Skënderaj e “teproi” kësaj here me romanticitetin

“KI MËSHIRË”/ Alban Skënderaj e “teproi” kësaj here me romanticitetin

Alban Skënderaj pas çdo kënge që publikon sjell një mal të tërë ndjenjash, duke i rimiuar fjalët me një stil unik. Prej vitesh ai dallohet për muzikën që bën si dhe vazhdon të jetë një nga ata artistë me tekstet e besueshëm se do të gjejë veten çdo dëgjues.

Ka disa që janë rritur dhe kanë kaluar një fëmijëri nën tingujt e muzikës së Albanit. Duke nisur që nga “Vetëm ti”, “Ata sy” e deri në këngën e tij të fundit që u publikua ditën e djeshme. “Ki mëshirë” një këngë tejet romantike, pas asaj “Çdo ditë me ty një Shën Valentin”. Këngëtari e trajton gjithë dashurinë në një këngë të vetme. Dhe të gjithë këtë mund ta kuptoni duke lexuar tekstin ndërsa e dëgjoni. ALPEgossip.al

Ora tre ende në dritare
Ajo po fle ndeza një cigare
Jam i sigurt gjumin nuk ma prish e di
Ti nuk je, nuk je asgjë për mua
Ajo më fal, më fal gjithçka që dua
Tani shko, kjo është thjesht një marrëziT’lutem ki mëshirë, ki mëshirë
Dil nga mendimet e mia
Ki mëshirë, ki mëshirë, ki mëshirë
Një, dy, treSe kur të fola unë ty, nisi gjithçka si një lojë
Një bisedë, një shikim, një gotë më shumë me kaq mbaroi
E sa për pjesën tjetër sekreti jonë i vjetër
E groposa thellë unë në fshehtësitë e shpirtit tim

Shtrati me petale, këpucët e kuqe
Shishen e shampanjës, tesha mbi kolltuqe
Gjysëm errësira mbulonte mëkatet
Me puthjet e tua ti jo të lutem

Ki mëshirë, ki mëshirë, dil nga mendimet e mi
Ki mëshirë, ki mëshirë, ti ki mëshirë
E sa për pjesën tjetër, sekreti jonë i vjetër
E groposa thellë unë në fshehtësitë e shpirtit tim

Shtrati me petale, këpucët e kuqe
Shishen e shampanjës, tesha mbi kolltuqe
Gjysëm errësira mbulonte mëkatet
Me puthjet e tua ti jo të lutem

Ki mëshirë, ki mëshirë, dil nga mendimet e mia
Ki mëshirë, ki mëshirë, ti ki mëshirë
E sa për pjesën tjetër, sekreti jonë i vjetër
E groposa thellë unë në fshehtësitë e shpirtit tim
E sa për pjesën tjetër, sekreti jonë i vjetër
E groposa thellë unë në fshehtësitë e shpirtit tim, oh

Oh oh uoh oh-oh-ho tarrarrairaraira
Oh oh uoh oh-oh-ho tarrarrairaraira
Oh oh uoh oh-oh-ho tarrarrairaraira
Oh oh uoh oh-oh-ho tarrarrairaraira

Ki mëshirë, ki mëshirë
Dil nga mendimet e mia
Ki mëshirë, ki mëshirë

https://youtu.be/SHrKl26yClY?t=2