KINI KUJDES/ Këto 6 ushqime nuk janë aq të shëndetshme sa mendonim – AlpeGossip
KINI KUJDES/ Këto 6 ushqime nuk janë aq të shëndetshme sa mendonim

KINI KUJDES/ Këto 6 ushqime nuk janë aq të shëndetshme sa mendonim

Kur vjen puna tek të ngrënit, nëse duam të humbim peshë zgjedhim ushqime që janë të mira për dieta të ndryshme, por jo gjithmonë zgjedhja jonë është e duhura. Sipas studiuesve dhe një liste të publikuar nga ‘Times of India’, ka 6 ushqime që shumë nga ne i mendojnë si të shëndetshme dhe të mira, por realisht nuk janë për arsye të ndryshme.

Smoothies

Mendoni se ju ndihmojnë të humbni peshë, por një gotë prej tyre përmban 400 kalori.

Kosi i ngrirë

Ka përmbajtje të shtuar sheqeri.

Frutat e thata

Kanë më shumë kalori dhe sheqer së frutat natyralë.

Ushqimet dietike të paketuara

Këto ushqime kanë yndyra të pashëndetshme dhe konservantë.

Pijet e gazuara dietike

Ato ndihmojnë në shtimin në peshë, jo në rënie.

Çokollatat dietike me fruta të thata

Këto çokollata kanë përmbajtje të lartë ingredientësh artificialë.