Kjo është sfida e re në Instagram që po “çmend” rrjetin! Provojeni, e bëni dot? (VIDEO) – AlpeGossip
Kjo është sfida e re në Instagram që po “çmend” rrjetin! Provojeni, e bëni dot? (VIDEO)

Kjo është sfida e re në Instagram që po “çmend” rrjetin! Provojeni, e bëni dot? (VIDEO)

Çdo ditë e më shumë, njerëzit çfarë nuk shpikin në rrjetet sociale dhe më e fundit është sfida “paper challenge”. Fillimisht ajo nisi mes ikonave të fitnes-it ndërsa tashmë është përhapur gjerësisht në rrjetet sociale, sidomos në Instagram. Njerëz të ndryshëm vendosin në tokë një letër të cilën duhet ta kapin me gojë, pa e prekur me duar ndërkohë që njërën këmbë e mbajnë në ajër. E vështirë apo jo?