KLODIANA SHALËS I VJEDHIN BIZNESIN/ Por nuk do ta besoni kush – AlpeGossip
KLODIANA SHALËS I VJEDHIN BIZNESIN/ Por nuk do ta besoni kush

KLODIANA SHALËS I VJEDHIN BIZNESIN/ Por nuk do ta besoni kush

Sportistja e njohur Klodiana Shala ka dhënë së fundmi një intervistë për “Aldo Morning Show”. Gjatë intervistës ajo ka zbuluar se ka qenë pre viktimë e një vjedhjeje në biznesin e saj.

Klodiana Shalës i vjedhin biznesin, por nuk do ta besoni kush

Shala ka treguar se pas veprës penale fshiheshin njerëzit e saj më të ngushtë.

Klodiana Shalës i vjedhin biznesin, por nuk do ta besoni kush

“Më ka ndodhur. Më ka ndodhur se kam pasur…Biznesin tim privat kështu që më ka ndodhur që ma kanë vjedhur biles dhe njerëzit më të ngushtë. Kam pasur dhe punonjës të tjerë, kështu që ia kam lënë gjithsecilit. Në përgjithësi, unë ia lë Zotit, por kur kam biznesin tim, në këtë temë unë do ia lë institucioneve përkatëse”, është shprehur ajo.

Klodiana Shalës i vjedhin biznesin, por nuk do ta besoni kush

Klodiana Shalës i vjedhin biznesin, por nuk do ta besoni kush