KOMODE DHE TË REHATSHME/ 8 trendet e këpucëve të sheshta që do të na e bëjnë 2019-n – AlpeGossip

KOMODE DHE TË REHATSHME/ 8 trendet e këpucëve të sheshta që do të na e bëjnë 2019-n

Tashmë e dimë që s’është e nevojshme të veshim këpucë më taka, që të dukemi me stil.

Në fakt, disa nga femrat më “chic” në botë nuk veshin kurrë taka.

Kështu që për t’i lënë këmbët tuaja në paqe dhe të jeni komode, ne ju sugjerojmë që të shikoni 8 trendet e këpucëve të sheshta që do t’i shikoni kudo në 2019-n.

1.Këpucët me majë katrore

2.Këpucët me rrip sipër (njihen si Mary Janes)

3.Sandalet sportive

4.Këpucët me nuancat e qimes së lopës

5.Këpucët bezhë

6.Balerinat

7.Këpucët/sandalet e zbukuruar me guaska

8.Shapka/sandale me një gisht