NUK SHKOI NË KONCERTIN E TIJ? Sabri Fejzullahu tregon raportin që ka me Adelina Ismailin – AlpeGossip
NUK SHKOI NË KONCERTIN E TIJ? Sabri Fejzullahu tregon raportin që ka me Adelina Ismailin

NUK SHKOI NË KONCERTIN E TIJ? Sabri Fejzullahu tregon raportin që ka me Adelina Ismailin

Sabri Fejzullahu në mars të këtij viti mbajti një koncert madhështor për nder të 50 vjetorit të karrierës së tij.

E në atë koncert të pranishëm ishin shumë nga fytyrat publike por kishte edhe prej atyre që munguan.

Sabriu rrëfen për një intervistë shumë gjëra rreth karrierës së tij të bujshme.

Ai po ashtu flet edhe për koncertin dhe të ftuarit, madje në një moment përmend edhe artisten, Adelina Ismaili e cila nuk ishte prezente në ditën më të rëndësishme të tij.

Për këtë Ismaili ka një arsye që mund ta mësoni përmes videos së mëposhtme.