KORONAVIRUSI/ Amarda Toska ka një mesazh për situatën në Shqipëri – AlpeGossip
KORONAVIRUSI/ Amarda Toska ka një mesazh për situatën në Shqipëri

KORONAVIRUSI/ Amarda Toska ka një mesazh për situatën në Shqipëri

Situata e shkaktuar nga virusi COVID-19 tashmë edhe në Shqipëri po sjell shqetësimin e të gjithëve si dhe po merren masat mbrojtëse për kontrollimin dhe mos përhapjen e gjerë.

Si dhe disa VIP-a të tjerë Amarda Toska ka dy fjalë për situatën që po i shqetëson të gjithë: ” Pak si bardh e zi… Si gjendja emocionale e njerëzve në Shqipëri sot!” . Dhe ka publikuar një foto ku ngjyrat janë të zbehta në bardhë e zi.

Ajo që mbetet të bëjmë është të tregohemi sa më shumë të kujdesshëm dhe të përmbushim të gjitha masat që OBSH ka dhënë. /ALPEgossip.al