KOSTUME ME LËKURA KAFSHËSH/ Halloween-i 100 vjet më parë (FOTO) – AlpeGossip
KOSTUME ME LËKURA KAFSHËSH/ Halloween-i 100 vjet më parë (FOTO)

KOSTUME ME LËKURA KAFSHËSH/ Halloween-i 100 vjet më parë (FOTO)

Tradita e Halloween ka nisur shumë vite më parë.

Idetë e Halloween ndryshuan me kalimin e kohës dhe kështu kostumet evoluar nga lëkurat e kafshëve pagane në maska groteske dhe të mërzitshme të shekullit të 20-të dhe kostume moderne me heronj dhe përrallë zanash, shkruan Bright Side.

Më poshtë do të shikoni njerëzit veshur për Halloween në fillim të viteve 1900.