“KRIJESA E PAZAKONTË”/ Dhia lind një “gjysmë derr dhe gjysmë njeri” (VIDEO) – AlpeGossip
“KRIJESA E PAZAKONTË”/ Dhia lind një “gjysmë derr dhe gjysmë njeri” (VIDEO)

“KRIJESA E PAZAKONTË”/ Dhia lind një “gjysmë derr dhe gjysmë njeri” (VIDEO)

Një fermere është tmerruar pasi dhia e saj lindi një krijesë të pazakontë ‘gjysmë derr dhe gjysmë njeri’.

Pronarja e fermës Josephine Repique tha se dhia lindi dy keca në Sultan Kudarat të Filipineve këtë muaj.

Një kec lindi i shëndetshëm me prerje cezariane, por kur doli krijesa tjetër e çuditshme, 40-vjeçarja u shokua.

Kafsha ishte shumë më e madhe se vëllai i saj dhe kishte lëkurë të shndritshme të zbehtë, me pamje gjysmë njeriu dhe gjysmë derri.

Për fat të keq, nëna dhe dy të vegjlit e saj ngordhën duke shkaktuar në fshat frikën se krijesa ishte një “mutant djallëzor ” i mallkuar që solli fat të keq.