KU PO SHKON MODA/ Çmenduria e radhës merr përmasa gjigante – AlpeGossip
KU PO SHKON MODA/ Çmenduria e radhës merr përmasa gjigante

KU PO SHKON MODA/ Çmenduria e radhës merr përmasa gjigante

Mundësisht çdokush prej nesh e ka një xhup të fryrë në garberobë. Ja një kështu për shembull:

Por më besoni, një xhup- fund- fustan e gjithë në një dhe super mega gjigante zor se jua kanë parë sytë.

PREZANTUAR NË MILAN FASHION WEEK

Moncler duket se e ka marrë më shumë se seriozisht këtë modën e fryrjes sa po sfidon çdo kufi imagjinate.

Të ngjashëm me fustanet e nusërisë por në versionin xhup, kombinimet janë nga më të çuditshmet.

Quajini jastëkë ajri apo ç’të doni:

Vëmendja që do rrëmbeni me diçka të tillë?

Merreni me mend vetë…