KUJDES! Mund të shihni veten në video porno me këtë aplikacion të ri – AlpeGossip
KUJDES! Mund të shihni veten në video porno me këtë aplikacion të ri

KUJDES! Mund të shihni veten në video porno me këtë aplikacion të ri

Një teknologji shumë e përparuar ka bërë që shumë njerëz të tmerrohen nga çfarë është e aftë të bëjë. Mos u habisni nëse e shihni veten në një video porno…Po po ju!

Kjo teknologji e quajtur “deepfakes”, që tashmë mund të gjendet lehtësisht dhe si aplikacion (FakeApp), bën të mundur që të merret fytyra e një personi dhe të mbivendoset sipër një fytyre tjetër që ka qënë me të vërtetë në video.

Krijuesi i kësaj teknologjie është shprehur se të gjithën këtë e ka realizuar thjesht nga kurioziteti që ka pasur.

Sigurisht që teknologjia që përdoret është e thjeshtë. Snapchat ka bërë shkëmbime fytyre për vite të tëra, dhe inxhinierët e kompjuterëve e kanë përdorur për një kohë të gjatë këtë teknikë për të mësuar kompjuterin dhe për të grumbulluar vizatime së bashku.

Por problem nuk është ky. E vërteta është se kjo teknologji mund të përdoret për të krijuar lajme të rreme dhe do të krijonte shpesh situata problematike.