KUJDES/ Për të pasur flokë më të gjatë kini parasysh këto këshilla – AlpeGossip
KUJDES/ Për të pasur flokë më të gjatë kini parasysh këto këshilla

KUJDES/ Për të pasur flokë më të gjatë kini parasysh këto këshilla

Flokët e gjatë janë trend i përhershëm dhe shumë i pëlqyer nga masa. Sado eksperimente të bëjë një femër me pamjen sërish dëshira për rikthim tek flokët e gjatë është e madhe. Për të gjitha ju që dëshironi të keni gjatësinë e dëshiruar tek flokët duhet të keni parasysh disa këshilla, të cilat janë përfshirë në një artikulli të ‘Cosmopolitan’.

Prijini flokët shpesh duke ju dhënë mundësinë të zgjaten. Largimi i majave të djegura ndikon shumë në zhvillimin e shëndetshëm të flokut.

Mos e lani flokun me shampo çdo ditë. Nuk e keni idenë sa ndikojnë kimikatet në lëkurën e kokës dhe rritjet e flokëve.

Shpërlajeni flokun me ujë të ftohtë pas çdo dushi.

Çdo javë bëni maskë për flokët tuaj.

Krihi flokët me butësi.