“KUR KE BËRË S*KS PËR HERË TË FUNDIT?” Giuseppe vë në siklet Luljetën në takim: Unë nuk rri dot… – AlpeGossip
“KUR KE BËRË S*KS PËR HERË TË FUNDIT?” Giuseppe vë në siklet Luljetën në takim: Unë nuk rri dot…

“KUR KE BËRË S*KS PËR HERË TË FUNDIT?” Giuseppe vë në siklet Luljetën në takim: Unë nuk rri dot…

Luljeta dhe konkurrenti nga Italia, Giuseppe zhvilluan takimin  e tyre të parë jashtë studios së “Për’Puthen +40”, në liqenin e Artificial të Tiranës.

Konkurrenti nga Italia i bëri si dhuratë një buqetë me lule Luljetës. Biseda e tyre filloi me jetën private por më pas kaloi edhe në gjëra tepër intime.

Giuseppe: Më the që ke bashkëjetuar.

Luljeta: Po kam bashkëjetuar për një kohë të shkurtër më parë, por nuk jam martuar. S’më ka pëlqyer martesa.

 Giuseppe: Kur ke bërë seks për herë të fundit?

Luljeta: Nuk të flas dot për seksin është shumë private.

Giuseppe: Unë nuk rri dot pa bërë seks, jam burrë i fortë, nuk rri dot.