KUSH I NGJAN KUJT? 5 njerëz të thjeshtë që janë si dy pika uji me të famshmit – AlpeGossip
KUSH I NGJAN KUJT? 5 njerëz të thjeshtë që janë si dy pika uji me të famshmit

KUSH I NGJAN KUJT? 5 njerëz të thjeshtë që janë si dy pika uji me të famshmit

Disa kërkime thonë se është jashtëzakonisht e pamundur që ju të keni një sozi, por në realitet, ju keni një shans 1 në 135. Kjo na bën të pyesim veten nëse kemi një të ngjashëm diku në botë. Kjo është arsyeja pse ne gërmuam thellë dhe në fakt gjetëm njerëz ngjashmëritë e të cilëve janë fikse. Këto sozi mund të kalojnë edhe një audicion për ngjashmërinë e tyre me personazhet e famshëm.

“Stërgjyshi im në fillim të viteve 1960 apo Tom Hanks duke udhëtuar në kohë?”

“Kam humbur një bast dhe tani duhet të jem Miley Cyrus për Halloween sepse miqtë e mi thonë se i ngjaj asaj.”

“Njerëzit thonë se dukem si Avril Lavigne gjatë gjithë kohës.”

“Më ndalojnë në rrugë sepse njerëzit mendojnë se jam Ed Sheeran.”

“Ky djalë që unë njoh është binjaku i humbur i Ryan Gosling.”