Ky elefant i vogël që qesh është gjëja më e bukur që do të shihni sot – AlpeGossip
Ky elefant i vogël që qesh është gjëja më e bukur që do të shihni sot

Ky elefant i vogël që qesh është gjëja më e bukur që do të shihni sot

Laura-Jane Fyfe shkoi në Tajlandë për dy muaj për të festuar diplomimin nga fakulteti dhe atje filmoi këtë video të këndshme. Është një elefant i vogël që luan me kujdestarët e tij në kampin e elefantëve Maevang.

Një nga kujdestarët i afron një legen plastik dhe elefanti është aq i lumtur sa vjen vërdallë duke qeshur dhe lazdruar.

“U ndjeva kaq e lumtur që elefanti po kënaqej dhe po shijonte ditën. Tërë ditën pamë elefantin që luante i relaksuar. Në një moment u përpoq të më hante bluzën, ishte e paturpë,” tha Laura.

Në sfond mund të shihni dhe nënën e elefantit të vogël që e ruan me bisht të syrit.

Videoja është xhiruar në 2014, por u ripostua së fundi në Facebook.