KY ËSHTË MOMENTI I DUHUR/ Në 2020 duhet të provoni patjetër këtë model flokësh! (FOTO) – AlpeGossip
KY ËSHTË MOMENTI I DUHUR/ Në 2020 duhet të provoni patjetër këtë model flokësh! (FOTO)

KY ËSHTË MOMENTI I DUHUR/ Në 2020 duhet të provoni patjetër këtë model flokësh! (FOTO)

Nëse gjithnjë keni dashur ti prisni flokët shkurt, na lini t’iu themi se tani ka ardhur momenti.

Asgjë nuk thotë ”liri” më shumë se flokët të prera e të stiluara shkurt. Dhe në çdo moment të vitit, do të shmangni situatat kur flokët tuaj janë të jdjersitur. Gjithçka që do të duhet të bëni është ti stiloni dhe të dilni pa u shqetësuar se pamja juaj do prishet.

Nëse vërtet e konsideroni si ide, më poshtë keni disa foto nga të cilat mund të inspiroheni.