Ky është plaku që të gjithë të rinjtë e kanë zili: Shikoni si i “kap” femrat (VIDEO) – AlpeGossip
Ky është plaku që të gjithë të rinjtë e kanë zili: Shikoni si i “kap” femrat (VIDEO)

Ky është plaku që të gjithë të rinjtë e kanë zili: Shikoni si i “kap” femrat (VIDEO)

Në të vërtetë Ethan ka krijuar profilin, ku e kishte vendosur foton e gjyshit në rininë e tij, dhe ka shkruar se ai ishte regjisor dhe se është duke kërkuar për vajzat, që do të shfaqen në filmin e tij të ri. Pesë vajza menjëherë u përgjigjen dhe ranë dakord të takohen.

Megjithatë, edhe pse shumica e vajzave e kuptuan shpejt se po mashtrohen, disa ranë nën kurthin e këtij gjyshi simpatik.

Gjyshi Josh i ftoi këto zonja së bashku të hidhen nga një avion, të dëgjojnë muzikë rap dhe të bëjnë shumë gjëra të tjera.