“LAT NAM, E KAFSHON TJETRI DHE…”/ Renato Mekolli acarohet keq, i hedh konkurrentes ushqmin në fytyrë (VIDEO) – AlpeGossip
“LAT NAM, E KAFSHON TJETRI DHE…”/ Renato Mekolli acarohet keq, i hedh konkurrentes ushqmin në fytyrë (VIDEO)

“LAT NAM, E KAFSHON TJETRI DHE…”/ Renato Mekolli acarohet keq, i hedh konkurrentes ushqmin në fytyrë (VIDEO)

Mbrëmjen e sotme në emisionin “Hell’s Kitchen’, Renato Mekolli u acarua me njërën ndër konkurrentet, Ergisën. Në pjatën e saj ndodhej një copë buke e kafshuar, gjë që nuk u prit aspak mirë nga shefi i kuzhinës.

“Nuk e kam kafshuar unë”, tha Ergisa, mirëpo Mekolli ia hodhi ushqimin në fytyrë dhe më pas në përparësen e kuzhinës.

“Lat nam, lat nam…e kafshon tjetri dhe ma vendos mua…i thërrisni kokës apo nuk i thërrsini”, bërtiti Renato.