Lë vetëm babanë me fëmijën, gruaja mbush sytë me lot pas asaj që sheh dhe… (VIDEO) – AlpeGossip
Lë vetëm babanë me fëmijën, gruaja mbush sytë me lot pas asaj që sheh dhe… (VIDEO)

Lë vetëm babanë me fëmijën, gruaja mbush sytë me lot pas asaj që sheh dhe… (VIDEO)

Videoja e një babai me foshnjën e tij është bërë virale në internet.
Gruaja e shtëpisë ka lënë vetëm babanë me fëmijën dhe në të njëjtën kohë ka vendosur që t’i filmojë e të shikojë se çfarë bëjnë ata të dy.

Në fund të ditës, pasi ka hapur kamerën, ajo ka ngelur me gojën hapur.

Babai i ka kushtuar gjithë kohën e tij të lirë vogëlushit, duke mos e lënë asnjë sekondë vetëm.

Ata duket se janë miq mjaft të mirë dhe i shoqi është treguar një prind i përkujdesur, duke i shkuar pas qejfit çdo dëshire të vogëlushit.