”LINDA FËMIJËN E TIJ NË MOSHËN 13 VJEÇARE”/ Adoleshentja që dhunohej nga babai shokon të gjithë – AlpeGossip
”LINDA FËMIJËN E TIJ NË MOSHËN 13 VJEÇARE”/ Adoleshentja që dhunohej nga babai shokon të gjithë

”LINDA FËMIJËN E TIJ NË MOSHËN 13 VJEÇARE”/ Adoleshentja që dhunohej nga babai shokon të gjithë

Adoleshetja, e cila dhu nohej nga babai i saj që prej moshës 6-vjeçare, ka deklaruar momentet e vështira dhe çastet e an kthit që ka përjetuar në vogëli.

Shannon Clifton, e cila lindi fëmijën e babit të saj ka deklaruar se dhu nohej 4 herë në ditë nga ai, dhe kjo vu ajtje vazhdoi për tetë vite rresht.

Ajo shton se në moshën 13 vjeçare mbeti shtatzanë me babin e saj, Shane Ray Clifton, i cili pas aku zave të marra u bu rgos me 15 vite bu rg.

“Nuk ishte aq i keq në fillim , por më pas filloi të bëhej abu ziv. Sapo kthehesha nga shkolla fillonte të më go diste, por u mësova me këto vu ajtje”, thotë ajo.“

“Më pas filloi të abu zonte sek sualisht. Mundohem të mos i kujtoj ato momente aq të vështira”, shton ajo.

Shannon shprehet se shkonte në shkollë me “të nxira gjithandej”, por ishte e detyruar t’i thoshte mësueseve se gjithçka ka qenë pjesë e lojërave me kushërinjtë e saj. Ajo thotë se i ati e god iste kur shkonte e kur kthehej nga shkolla, madje ndonjëherë edhe në mes të natës.