LOJËRA ME THIKË GJATË SEKSIT/ Burri vret aksidentalisht 21-vjeçaren – AlpeGossip
LOJËRA ME THIKË GJATË SEKSIT/ Burri vret aksidentalisht 21-vjeçaren

LOJËRA ME THIKË GJATË SEKSIT/ Burri vret aksidentalisht 21-vjeçaren

Një 24-vjeçar ka përfunudar në burg pasi vrau aksidentalisht gruan me të cilën po kryente marrëdhënie seksuale.

Jason Gaskell goditi aksidentalisht me thikë në qafë 21- vjeçaren Laura Huteson gjatë aktivitetit të çuditshëm seksual.

Gjatë dënimit, gjyqtari Jeremy Richardson u shpreh:

Në terma të thjeshtë ju vratë një grua me të cilën keni pasur marrëdhënie seksuale duke e goditur atë përmes qafës gjatë aktivitetit seksual të dhunshëm dhe të sadomazokist. Rreziku i goditjes së viktimës ishte i dukshëm dhe kjo ndodhi. Ju keni marrë atë rrezik me vetëdije dhe me dashje dhe keni paguar një çmim të tmerrshëm. Çmimi i paguar, nga Laura Huteson, ishte pafundësisht më i madh. Ajo ka vdekur.”
Çifti, i cili ishte takuar vetëm ditën e vrasjes dhe kishin pirë vodka e konsumuar kokainë.