LORI HOXHA E MERR MALLI PËR SHTËPINË/ Sara dhe nipi i saj i dërgojnë dhuratën më të pazakontë (FOTO) – AlpeGossip
LORI HOXHA E MERR MALLI PËR SHTËPINË/ Sara dhe nipi i saj i dërgojnë dhuratën më të pazakontë (FOTO)

LORI HOXHA E MERR MALLI PËR SHTËPINË/ Sara dhe nipi i saj i dërgojnë dhuratën më të pazakontë (FOTO)

Lori Hoxha prej disa kohësh ndodhet në Londër, por edhe pse ndodhet atje, me zemër është në Shqipëri dhe tek familjarët e saj.

Nëpërmjet postimeve të saj në Instagram kemi kuptuar që atë e merr shumë malli për familjen, por sidomos për nipin e saj London Noor. Përposë familjarëve, Lorin e ka marrë malli edhe për produket ushqimore në Shqipëri, sidomos për salcat e makaronave. Dhe për këtë gjë, është marrë vetë nipi i saj.

Ai i ka çuar në Londër tezes së tij një arkë me salca makaronash dhe në pusullë shkruhej në mënyrën sesi flet London Noor: “Tizhja Joji! Kështu mund të ndihesh më afër shtëpisë! Mami Saja dhe Dondon Bisha,”