Plasi sherri? Olti Curri fëlliq Gentën e Big Brother para të gjithëve në Instagram: 200 Euro ja ke hedhur në… – AlpeGossip
Plasi sherri? Olti Curri fëlliq Gentën e Big Brother para të gjithëve në Instagram: 200 Euro ja ke hedhur në…

Plasi sherri? Olti Curri fëlliq Gentën e Big Brother para të gjithëve në Instagram: 200 Euro ja ke hedhur në…

Olti Curri është një ndër personazhet më të komentuar në showbiz-in shqiptar. Kjo pasi opinionet që ai jep në lidhje me personazhet e tjerë të famshëm janë shumë pikante dhe ngjallin herë herë shumë debat. Nga ana tjetër edhe Genta e Big Brother është një ndër ish-banoret që ende njihet nga shumë dhe ndjekësit e saj në rrjete sociale sa vijnë edhe rriten. Por duhet thënë se edhe Genta provokon shpesh herë me postimet e saj. Por këtë herë me siguri do mërzitet kur të shikojë emrin e saj nënjëndër postimet e Oltit.

Këtë herë Curri tregonte realitetin e hidhur shqiptar duke e shoqëruar me arkivolet Gucci, Louis Vuitton apo Tommy Hilfiger, por në një pjesë ai tregon Gentën në një mënyrë jo shumë të hijshme.

“Ke ndjekur live Beyonce ne Londer por edhe i ke hedhur Gentës së BB 200 Euro … (tallava)”, shkruan Olti, teksa Genta ende nuk ka bërë asnjë reagim për këtë post.