DY MODELET DOMINUESE/ Rrobat e banjës që nuk duhet të mungojnë këtë verë – AlpeGossip
DY MODELET DOMINUESE/ Rrobat e banjës që nuk duhet të mungojnë këtë verë

DY MODELET DOMINUESE/ Rrobat e banjës që nuk duhet të mungojnë këtë verë

Rrobat e banjës bady dhe në formë a simetrike janë mbizotërueset e tendencës së kësaj vere. Eshtë fiks momenti kur tema kryesore janë kthyer rrobat e banjës.

Dhe nëse e nde nuk ikeni nisur pushimet dhe jeni në dilemë se çfarë të zgjidhni për këtë verë, më poshtë disa emra të famshëm ju sugjerojnemodelet më të pëlqyera të momentit.