LUIZI SI EFI, MAESTRO SI TEA/ Djemtë e Big Brother imitojnë vajzat (FOTOT) – AlpeGossip
LUIZI SI EFI, MAESTRO SI TEA/ Djemtë e Big Brother imitojnë vajzat (FOTOT)

LUIZI SI EFI, MAESTRO SI TEA/ Djemtë e Big Brother imitojnë vajzat (FOTOT)

Djemve të Big Brother VIP u është caktuar një sfidë, të imitojnë vajzat e shtëpisë.

Luizi si Efi, Maestro si Tea, djemtë e Big Brother imitojnë vajzat

Vajzat menjëherë kanë transformuar djemtë duke i lyer e veshur si vetja.

Luizi si Efi, Maestro si Tea, djemtë e Big Brother imitojnë vajzat

Luizi duhet të kopjojë Efin, Maestro Tean, Amos Dean, Eni Diolën, Bjordi Dean, Kristi Oltën dhe Ronaldo Nitën.

Luizi si Efi, Maestro si Tea, djemtë e Big Brother imitojnë vajzat

Banorët e kanë marrë me të qeshur sfidën duke sjellë humor e batuta.

Luizi si Efi, Maestro si Tea, djemtë e Big Brother imitojnë vajzat

Luizi si Efi, Maestro si Tea, djemtë e Big Brother imitojnë vajzat

Luizi si Efi, Maestro si Tea, djemtë e Big Brother imitojnë vajzat

Luizi si Efi, Maestro si Tea, djemtë e Big Brother imitojnë vajzat

Luizi si Efi, Maestro si Tea, djemtë e Big Brother imitojnë vajzat

Luizi si Efi, Maestro si Tea, djemtë e Big Brother imitojnë vajzat