MADHËSIA KA RËNDËSI/ 7 mite të pavërteta rreth seksit – AlpeGossip
MADHËSIA KA RËNDËSI/ 7 mite të pavërteta rreth seksit

MADHËSIA KA RËNDËSI/ 7 mite të pavërteta rreth seksit

Nëse duam të kemi një jetë të mirë seksuale, duhet të heqim qafe disa mite të vjetar rreth tij”. Kështu shprehet eksperti Alix Fox.

Ja 7 mite të pavërtetë rreth seksit që bëni mirë t’i harroni

1. Burrat mendojnë rreth seksit çdo 7 sekonda

Sipas disa studimeve, mendohet se burrat mendojnë për seksin rreth 19 herë në ditë, ndërkohë që 10 është shifra për femrat

2. Më shumë seks në pranverë?

Numri më i madh i lindjeve është në gusht-shtator, që do të thotë se janë ngjizur në nëntor-dhjetor. Në dimër duket se shkon më shumë.

3. Femrat nuk u pëlqejnë filmat porno

Nuk është e vërtetë! Shumë femra i shohin deri sa skuqen në fytyrë.

4. Midhjet janë afrodiziakë

Është një mit që besoj që nga koha e romakëve. Por përfundimi nuk është i njëjtë me ushqimet afrodiaziake që të bëjnë menjëherë erotik sapo i konsumon.

5. Madhësia ka rëndësi

Asnjëherë nuk është gjetur një lidhje mes saj dhe kënaqësisë seksuale.

6. Meshkujt e kanë të vështirë të jenë mongam

Shkenca moderne sugjeron se e vërteta është më komplekse dhe të dyja sekset intrigohen nga ideja e një partneri tjetër.

7. Femrat e arrijnë kulmin e jetës seksuale 28 vjeçe, meshkuj 18

Hormonet mashkullore e arrijnë kulmin e pjekjes rreth moshës 18 vjeçare, ndërsa për femrat kjo ndodh tek të 25.